Felszállás előtt az új 737-es szimulátor!

Sok fotelpilóta kedvence a PMDG cég, amelynek termékei sorra nyerték a szakmai díjakat - joggal: kiegészítőik fantasztikusan valósághűen szimulálták az eredeti gépek külsejét és rendszereik működését. Ami viszont nagyon hiányzott az FSX repertoárjukból, az a Boeing 737 Next Generation típuscsalád volt, noha rengeteg rajongót mondhat magáénak.

Fájdalmasan régóta (talán tavaly decemberi megjelenési ígéretre emlékszem?) olvasható a 'Hamarosan megjelenik!' felirat a 737NGX mellett a honlapjukon, a fórumokon már hónapok óta egyre csalódottabb olvasók faggatták a céget a késés okairól és a valódi release dátumról. A cég csúszása ráadásul stratégiai szempontból is visszaütött, hiszen a rivális IFly cég így hamarabb jelentette meg saját interpretációját a 737-esről, bizonyára sok potenciális vevőt csábítva el a PMDG-től.

 

Az IFly 737NGX is elég tetszetős lett

Most azonban úgy tűnik, hogy nem kell tovább várni: a cég bejelentette, hogy legkésőbb augusztus 4-én piacra dobja az 737NGX-et! Az eddig csöpögtetett képek és felvételecskék mellett most már hosszabb videókat is lehet látni, amelyek tanúsága szerint érdemes volt várni az új gépre.

A leszállásból itt nem lesz HUD-delhadd...

A megjelenésig nézzetek meg két hosszabb videót (külső-belső) és természetesen várom majd a véleményeket, ha sikerül birtokba venni. Reményeim szerint a Fotelpilóták sorozatban itt is szerepelni fog a cég és a típus is.


 A videók innen. (Köszi szépen Marwannak, amiért felhívta rájuk a figyelmemet!)