Röhögjünk együtt! Leszállás lézerrel! Óriási!!!

Úgy tűnik, az emberek humorérzéke nem ismer határokat. Egy "mókamester" tavaly az üllői vasútállomásról rendszeresen a ferihegyi 31-es pályákra leszállni készülő gépekre irányított lézeres tollal világított bele a pilóták szemébe, egészen addig, amíg tetten nem érték és le nem tartóztatták. Mindez kimeríti a közlekedés biztonságának veszélyeztetését és akár 3 év börtönnel is sújtható. Nem hallottam azóta semmit erről, tud esetleg valaki róla, hogy született-e ítélet?

Ez azonban mások szerint is vicces. A HungaroControl idei jelentései szerint nyár eleje óta ismét heti rendszerességgel jelentik a pilóták, hogy a leszállás utolsó fázisában vakító lézerfényt irányítanak a gépükre, mostanában váltakozó helyszínekről.

Persze minden épeszű ember ugyanazt a kérdést teszi fel: Nooormálisak? Tisztában vannak azzal, mit csinálnak? Vajon melyikük szeretné, hogy valamelyik "kollégájuk" éppen akkor villogjon egy kicsit, amikor ő is a gépen utazik?

Csak remélni lehet, hogy hamarosan az újabb vicc-brigád tagjai is bilincsben lesznek. Gallát tudom idézni a Zimmer Feriből: "Én annyi viccet tudok, hogy maga két évig röhöghetne rajtuk Tökölön." Remélem így lesz. Idióták. (Ha valaki arrafelé lakik/jár és valami gyanúsat lát, ne felejtsen el szólni a rendőrségnek...)

 

 

UPDATE: Sho_run felhívta a figyelmemet az alábbi videóra. Na, így néz ki mindez a levegőből: