Repülős jelmezek Halloween-re

Bár divat manapság hazánkban mindent lefitymálni, ami nyugatról jön, mivel az szükségszerűen rossz, értéktelen, erkölcstelen, kommersz, különösen, ha amerikai, mégis emlékezzünk meg Halloweenről ma, amit nagyon szeretek. A rémisztően feldíszített házak, a rengeteg ötletes (a sok millió tűzoltó, boszorkány és királylány, vagy az éppen aktuális trendnek megfelelő mondjuk Harry Potter mellett) jelmezt viselő kisgyerek, akik óriási lelkesedéssel "Trick or Treating"-elnek, mind különlegessé teszik ezt a napot. Mivel repülős blog vagyunk, ma a repülős témájú jelmezekből válogattunk.

Lehet persze a boltokban kész pilótajelmezeket vásárolni, például Tom Cruise Maverick-jelmezét a TOP GUN-ból, napszemüveggel, ahogy dukál (rosszindulatú vagyok, ha azt mondom, hogy csak gyerekméretben kapható?:-) Nem szeretem Tom Cruise-t, na...) Ezek azonban fantáziátlanok. Ez a vadászpilóta-repülőgép kombó már valamivel jobb:

De persze az igazi a házi gyártású, apa-anya keze munkáját dicsérő alkotás:

Vagy egy másik első világháborús ász:

Azok sem maradhatnak ki persze, akinek nincsen gyereke. Van kutya? Remek alany lesz! Ilyen az igazi Dog Gun:

Vagy felszállásra készen:

Vannak persze, akik eléggé elvetették a sulykot a jelmezükkel: ütősre sikerült, bár nem nagy érzékenységre vall a 9/11-es csoportos jelmez: nem hiszem, hogy elnyerné a "legjobb jelmez" díját a Pentagon farsangján...

 

S végül, a személyes kedvencem, egy kerti dekoráció, amely a repülés közbeni alkoholfogyasztás veszélyeire hívja fel a figyelmet:

Happy Halloween!